Om os:

Søren Skovsgaard blev uddannet dyrlæge fra KVL i 1993. Efter 2 år som assistent blev Søren medejer af det daværende Herlufmagle Dyrehospital ved Næstved. Her bestod det daglige arbejde i en blanding af stor- og smådyrspraksis.

Smådyrene blev dog hurtigt Sørens foretrukne område og i 1999 blev han færdig som fagdyrlæge indenfor netop dette felt. Udover den faglige indsigt som snart 25 års erfaring har givet er Søren aktiv indenfor endoskopiske undersøgelser og terapeutiske metoder (kikkertundersøgelse og operation), alm kirurgi, ortopædisk kirurgi herunder rygkirurgi.

Søren sætter pris på den nære klient/dyrlæge relation; det må aldrig blive så stort og upersonligt som vi oplever på almindelige sygehuse.

Samtidig er det et "must" for os her på klinikken at alle patienter får sin egen unikke behandling som altid er baseret på nøjagtige kliniske iagttagelser samt de relevante hjælpemidler, således at alle vore behandlinger bliver udført på højeste faglige niveau.

Værdier:

Mit mål er at skabe en dyreklinik baseret på viden og erfaring med tæt relation til kæledyr og klienter.
Det er min erfaring at en tæt relation til klienter giver det bedste behandlingsforløb for både vores to- og firbenede venner.